Yılmaz'dan esnaflara davet

TAKİP ET

AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette esnafların önemine değinen AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz; “Esnaf ve Sanatkarlarımız ülkemizin ekonomisi ve nitelikli iş gücü bakımından temel yapı taşıdır. Bu nedenle; Ülkemizde meydana gelebilecek, Afet ve Acil Durumlarda, arama, kurtarma ve yardım faaliyetlerinde, sivil savunma eğitim ve tatbikatlarda, işbirliği içinde olmak amacıyla, Sayın Valimizin olurları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve bağlısı tüm Odalarımız ile gönüllülük protokolü kapsamında işbirliği yapmak istiyoruz. Bu protokol ile afet ve acil durum faaliyetlerine destek sağlamak ve insani yardım faaliyetlerinin kapasitelerini arttırmayı amaçlıyoruz. İlimizde faaliyette bulunan tüm kurum, kuruluş, odalar ve STK’lar ile işbirliği içinde olmanın müdahale kapasitemizi güçlendireceği inancındayız” dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve birliğe bağlı Oda Başkanları ile en kısa sürede bir araya gelerek kendilerini AFAD Gönüllüsü olmaya ve birlikte projeler üretmeye davet eden Yılmaz; “Gönüllülük kapsamında tüm odalarımıza ve kayıtlı üyelerine Temel Afet Bilinci eğitimlerini vermeye hazırız” diye konuştu.