Yıldırım; "MHP aleyhine kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır"

TAKİP ET

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın galibiyeti ile sonuçlandığını söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “Kıymetli Çanakkaleli Hemşerilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ülke genelinde Cumhurbaşkanımız, Milliyetçi Hareket Partimiz ve Cumhur İttifakımızın galibiyeti ile sonuçlanmıştır. Milliyetçi Hareket Partimiz aleyhine kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Partimiz ile birlikte Cumhur İttifakının TBMM’de milletvekili sayısı üstünlüğünü tescillemiştir” dedi.

“Teşekkür ediyorum”

“Çanakkale’mizde de Partimiz adına alınan netice önceki seçimde alınan sonuçlara denk bir durum olarak gerçekleşmiştir” diyen Yıldırım; “Unutulmamalıdır ki Türk milliyetçiliğinin, milli kucaklaşma ve kardeşlik hissiyatının adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu duygularla, egemenliğin sahibi aziz Türk milletine ve Çanakkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partimiz için seçim bölgemizde, bizimle birlikte sahada aktif şekilde vefakarca çalışan, Milletvekili Adaylarımıza, İl Yönetimime, İlçe Başkanlarıma, Belde Başkanlarıma, İl Genel Meclisi Üyeme, Belediye Meclisi Üyelerime, önceki dönemlerde görev almış Başkanlarımıza, kıymetli hanımefendilere ve bütün Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Cumhurbaşkanı adayımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milli mücadelesine Allah’ın izniyle devam edecektir. Cumhur İttifakı bundan sonraki beş yılın ve Cumhuriyet’in yeni yüzyılının güvencesi ve siyasi gücü olacaktır. İnanıyor ve samimiyetle ifade ediyorum ki, zalimlere taşeronluk yapanlar, terör örgütleriyle ortaklık kuranlar mutlaka kaybedecek, bununla birlikte kazanan 85 milyon Türk vatandaşı olacaktır. 28 Mayıs 2023 tarihinde hep birlikte Türkiye’yiz iradesinin istikrarımızı ve istiklalimiz koruyacağına yürekten güveniyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.”

Ali Tuğrul Yıldırım MHP Çanakkale seçim