Yatırımcılar köprü açılışına kilitlendi

TAKİP ET

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1915 Çanakkale Köprüsü'nün hizmete açılmasını dört gözle bekliyor.

Her geçen gün fabrikaların yükseldiği ve yoğun talep gören Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapan büyük firmalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Devlet erkanının katılımıyla 18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’ne kilitlendi. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasıyla yatırımcıların ilgisinin daha da yoğunlaştığı Çanakkale’deki OSB’lerde yer kalmadı. 1915 Çanakkale Köprüsü, bölgede üretilen gerek sanayi gerekse tarım ürünlerinin dış pazarlara çok daha kolay ulaşmasını sağlayacak.
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, Ankara’da AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı ziyaret etti. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılmasının yatırımcılar üzerindeki beklenti ve heyecanını Turan’a ileten Altınok, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında da detaylı bilgi verdi. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Müdür Alper Altınok; “Ankara ziyaretimiz kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görüşmelerimizin ardından Gazi Meclisimizde Çanakkale Milletvekilimiz AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Bülent Turan’a Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi verdik. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılmasının yatırımcılarımız üzerindeki beklenti ve heyecanını kendilerine ilettik. Ezine Gıda İhtisas OSB hepimizin...” dedi.
 

Çanakkale Bülent Turan Alper Altınok 1915 Çanakkale Köprüsü Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi