Van'da korkutan deprem!

TAKİP ET

Van'da meydana gelen deprem Erçiş ilçesi ve Ağrı'da da hissedildi.

Gece yarısı yaşanan deprem, başta merkez üssü olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD ve Kandilli, depremin şiddeti, saati ve merkez üssünü resmi sayfası üzerinden paylaştı.
Van'da korkutan deprem
Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erçiş ilçesi ve Ağrı'da da hissedildi.
AFAD'dan aktarılan son dakika bilgisine göre; Van'ın Tuşba ilçesinde saat 00:58'de 4.7 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 9,20 km olarak açıklandı.
Kandilli Rasathanesi’nin 14 Aralık tarihli son depremler verilerine göre gün içerisinde; Ege Bölgesi’nin yanı sıra Marmara Denizi, Balıkesir, Siirt, Malatya, Yalova, ve Van'da şiddeti 1.3 ila 4. Arasında değişen artçı sarsıntılar meydana geldi.
Vali Bilmez: Can ve mal kaybı yok
Depreme ilişkin açıklama yapan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı görünmediğini bildirdi. Bilmez, şunları söyledi:
"Merkez üssü Tuşba İlçemiz olan 4.7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı görünmüyor. Tüm ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde taramalarını sürdürüyor. Depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Allah beterinden korusun."

van van deprem erçiş açıklama van valisi van valisi bilmez mehmet emin bilmez afad van depremi son dakika 2020 vanda deprem deprem de hayatını kaybeden var mı? van son dakika van depremi vanvan sallandı van valisi açıklama yaptı vanda son dakika gelişmesi