Vali ve Başkanlar esnafı ziyaret etti

TAKİP ET

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ,Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan esnafı ziyaret etti.

Türkiye’deki en yoğun korona virüs tablosu ile karşı karşıya gelen Çanakkale’de önlemler artırılıyor. Bu anlamda Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ,Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan esnafı ziyaret etti.



Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, “14 aydır hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tüm işletmelerimizi, çocuklarımızın eğitimlerini, en önemlisi sağlığımızı olumsuz etkileyen bu süreçten inşallah elbirliği ile çıkacağız. Çanakkalemiz son günlerdeki tabloyu hak etmiyor. Birey olarak, anne baba olarak, iş alemi olarak daha duyarlı olmamız, üzerimize düşen sorumluluğu almamız gerekiyor. Üretimin durmaması, çarkın dönmesi için sağlanan muafiyetlerin yerinde kullanılmasını tüm üyelerimizden özellikle rica ediyoruz. Aksi durum hem sağlığımıza hem de ticaretimize zarar veriyor. Ticareti olumsuz etkilenen üyelerimize sağlanan desteklerin artırılması, kısa çalışma ödeneğinin uzatılması gibi taleplerimizi sürekli üst kuruluşumuza iletiyoruz. Cumhurbaşkanımız bugün Kısa Çalışma Ödeneğinin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde devam edeceği müjdesini verdi. İş dünyası olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca 14 aydır bu salgında olağanüstü yoğun emek ve gayret sarfeden başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere, İlimizin tüm sağlık çalışanlarına, emniyet, jandarma ve tüm güvenlik güçlerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ama en güzel teşekkür; tedbirlere azami uyup Çanakkalemizi “ mavi” yaparak olacaktır.” dedi.

 

ilhami aktaş selçuk semizoğlu ülgür gökhan kaya üzen ünal özcan korona virüs