Vali Aktaş Yenice'deydi

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, Yenice ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Yenice ilçesinde Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Yenice Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Yenice Kaymakamı Musa Göktaş tarafından karşılanan Vali Aktaş, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali Aktaş, ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Yenice Kaymakamı Musa Göktaş’tan bilgi aldı. Vali Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Yenice Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Yenice Belediyesi’ni ziyaret etti. Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, Yenice Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye ziyaretinin sonrasında Yenice Adliyesine geçen Vali Aktaş, Yenice Cumhuriyet Başsavcısı Halil Fevzi Erol ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ardından Yenice Adliyesinin hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, adliye personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti. Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi METEM üretim atölyesini de gezerek incelemelerde bulunan Vali Aktaş, METEM üretim atölyesi ve üretilen ürünler hakkında okul müdürü Muhammed Ekici’den bilgi aldı. Ardından Yenice İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt tarafından karşılandı. Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt’tan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi. Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanlığı sonrasında Yenice Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Merkezi’nin sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aktaş, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı merkezi personellerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ziyaretinde İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Caner Çelik ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Yenice İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu’nu ziyaret etti. İlçe Müftüsü Metin Güvenir’den Kur'an kursunda verilen hizmetler hakkında bilgi alan Vali Aktaş, öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi. Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali Aktaş, burada İlçe Emniyet Amiri V. Başkomiser Emrah Üresin ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, İlçe Emniyet Amiri V. Başkomiser Emrah Üresin ve İlçe Emniyet Amirliği personeline görevlerinde başarılar diledi.

Şehit ailesiyle buluştu

Vali İlhami Aktaş, Yenice ilçesi ziyaretleri kapsamında Bitlis ilinde şehit düşen J. Komd. Er Halil Eren’in ailesini ziyaret etti. Vali İlhami Aktaş, Şehit J. Komd. Er Halil Eren’in annesi Nuriye Eren ve babası Kemal Eren ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti.

Çarşı esnafıyla görüştü

Vali İlhami Aktaş, Yenice çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin sonrasında Vali İlhami Aktaş, Spor Toto sponsorluğunda yapımı devam eden Halı Saha inşaat alanında incelemelerde bulunarak, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali İlhami Aktaş, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Engelli vatandaşlarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Devlet Hastanesi’ni inceledi

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretini ardından Vali İlhami Aktaş, Yenice Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut ve Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Semiz tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Yenice ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri ve Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ayrıca Vali İlhami Aktaş, Yenice Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulundu.

İstek ve ihtiyaçları dinledi

Yenice İlçesi ziyareti kapsamında Vali İlhami Aktaş, Davutköy ve Çal köylerini ziyaret etti. Davutköy Köyü Muhtarı Erhan Öztürk ve Çal Köyü Muhtarı Bahri Bıçaklar ile bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, köylerde incelemelerde bulunarak köylerin genel durumları, sorunları ve ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami Aktaş, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirtti. Ziyaret edilen köylerde ikamet eden vatandaşlar, köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler. Ayrıca, Davutköy Köyü ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Davutköy Köy Yaşam Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, Çal köyü ziyaretinde ise Çal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Vali İlhami Aktaş, Çal köyünde ikamet eden Malul Gazi Hasan Gezgin’i ziyaret etti. Malul Gazi Hasan Gezgin ve ailesine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali Aktaş, bu ülkenin gazi ve şehitlere minnettar olduğunu ifade etti. Malul Gazi Hasan Gezgin, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Vali İlhami Aktaş’ın Yenice ilçesi ziyaretine, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, İl Genel Meclis Üyeleri Hilmi Ünal, Oktay Arslan ve Recai Ertan, İlçe Emniyet Amiri V. Başkomiser Emrah Üresin, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Caner Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal da eşlik etti.

Çanakkale Yenice İlhami Aktaş