Vali Aktaş, TÜGVA Çanakkale İl Temsilciliği açılış törenine katıldı

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale İl Temsilciliğinin açılış törenine katıldı.

TÜGVA Çanakkale İl Temsilciliği açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı Enis Eminoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
TÜGVA Çanakkale İl Temsilciliği açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.
Açılış töreninde; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı Enis Eminoğlu ve Çanakkale İl Temsilcisi Zeynel Kılıç birer konuşma gerçekleştirdi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali İlhami Aktaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı Enis Eminoğlu ve protokol üyeleri hizmet binasının açılış kurdelesini kestiler. Kurdele kesiminin ardından yeni hizmet binasını gezdiler.
 

ilhami aktaş çanakkale valisi çanakkale valiliği çanakkale bülent turan akp