Vali Aktaş'tan köy ziyareti

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, Çan İlçesi Yaykın Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çan İlçesi Yaykın Köyü’nü ziyaret etti. Yaykın Köyü muhtarı Salih Çakır ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, köyün genel durumu, sorunları ve talepleri hakkında muhtardan bilgi aldı. Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Aktaş, köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti. Yaykın köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami Aktaş’ a teşekkür ettiler.

Vali İlhami Aktaş,   Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Korkut’un abisi Faruk Korkut’un hayatını kaybetmesi nedeniyle Yaykın köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Korkut’un acısını paylaşan Vali İlhami Aktaş, merhum Faruk Korkut’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Çanakkale İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Korkut, taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.

Taziye ziyareti sonrasında Vali Aktaş, Şırnak Uludere’de şehit düşen Özgür Kahveci’nin Yaykın köyündeki ailesini ziyaret etti. Vali Aktaş, Şehit Özgür Kahveci’nin babası Necmi Kahveci ve annesi Fatma Kahveci ile bir süre görüşüp şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti. Yaykın Köyü ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz eşlik etti.

İlhami Aktaş Yaykın Köyü Çan Çanakkale