Vali Aktaş iftarda yaşlılarla buluştu

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.

Deniz Polis Evinde düzenlenen iftar programına Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu, İl Müdür Yardımcıları Harun Hazır, Elif Yaman, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Küçükkuyu Hamiyet Feridun Sözen Huzurevi Sakinleri, Edirne Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, yaşlı bakım merkezi sakinleri,  yaşlılar ve kurum çalışanları katıldı.

İftar öncesinde saygıdeğer yaşlılarla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, büyüklerimizin istek ve arzularını dinleyip, hayırlı ramazanlar dileklerinde bulunarak Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı. Akşam ezanının okunmasının ardından Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, yaşlılarla birlikte oruç açtı. Edirne ilinden Çanakkale gezisine gelen yaşlılarla da yakından ilgilenen Vali Aktaş,  büyüklerimizi Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan’da tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunan Vali Aktaş, yaşlılara sağlıklı ve huzur dolu bir ömür geçirmeleri dileğinde bulundu.

Çanakkale İlhami Aktaş iftar