Vali Aktaş'a Bayramiç brifingi

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Bayramiç'te bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Bayramiç Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Bayramiç Kaymakamı Alper Taş ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Bayramiç Kaymakamı Alper Taş ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında Bayramiç Kaymakamı Alper Taş’tan brifing aldı. Vali Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Bayramiç Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne geçen Vali İlhami Aktaş, Orman İşletme Müdürü Zafer Özbek ile bir süre görüşerek sohbet edip, kurumun yatırımları ile planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi. Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Bayramiç Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Aktaş, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette Vali Aktaş, Bayramiç Belediyesinin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’dan bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uygun, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.  Bayramiç Belediyesi ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Çobanoğlu tarafından karşılanan Vali Aktaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aktaş, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü incelemesinin ardından Bayramiç’teki Hadımoğlu Konağı restorasyon çalışmalarını inceledi. Vali Aktaş, Hadımoğlu Konağı restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alarak, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Bayramiç İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Bayramiç Devlet Hastanesini ziyaret etti. Bayramiç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Özgül tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ayrıca Vali İlhami Aktaş, Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulundu. Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Toplum sağlığı merkezi ve Çarşı Aile Sağlığı merkezini ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Erden tarafından karşılanan Vali Aktaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Erden ile bir süre görüşüp sohbet ederek, Bayramiç ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Bayramiç İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, 1357- 1365 yılları arasında yapıldığı kabul edilen Bayramiç’in ilk camisi olma özelliğini taşıyan Hacı Baliğ Camiini (Tepe Camii) ziyaret ederek camii hakkında bilgi aldı. Ardından Vali İlhami Aktaş, Bayramiç çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, esnaflara bol bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ayrıca Bayramiçli vatandaşlarla da selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Bayramiçli vatandaşlar Vali İlhami Aktaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Esnaf ziyareti sonrasında Halk Eğitim Merkezi ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kurtuluş Sürücü’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi. Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün ziyaret eden Vali Aktaş, Müdür Kasım Çetin’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğretmenevi içindeki Dikiş Nakış Kursunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Öğretmen ve Kursiyerlerle bir süre görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerler tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünleri inceleyen Vali Aktaş, öğretmen ve kursiyerlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ziyareti sonrasında tadilatta bulunan İlçe özel idare binası ve Milli Hakimiyet İlkokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bayramiç İlçesi ziyareti kapsamında Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, ziyaret ve incelemeleri sırasında Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Rıdvan Beceren ile bir süre görüşerek yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu, kapalı spor salonunu ve dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali Aktaş, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından restorasyon çalışmaları tamamlanan Taşköprü’de incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, yetkililerden bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi. Taşköprü incelemesinin sonrasında 1792 yılında inşa edilen ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un babası Tahir Efendi’nin imamlık yaptığı Taşköprü Camii’yi ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, yetkililerden cami hakkında bilgi aldı.

Bayramiç ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Güzeltepe ve Örenli köyünü ziyaret etti. Güzeltepe Köyü Muhtarı Fikret Yaman ve Örenli Köyü Muhtarı Ethem Yavuz ile bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, köylerde incelemelerde bulunarak köylerin genel durumları, sorunları ve ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Aktaş, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirtti. Ziyaret edilen köylerde ikamet eden vatandaşlar, köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.

Çanakkale Bayramiç İlhami Aktaş