Üniversite-sanayi iş birliği

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi arasında üniversite-sanayi iş birliği bağlamında iki protokole imza atıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun ve Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kolunsağ’ın katılımları ile Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi’nin İstanbul, Esenyurt’ta bulunan merkezinde gerçekleştirilen imza törenine, şirketin diğer yetkilileri de katılım sağladı.

İmzalanan birinci protokol, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü ile Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi arasında gerçekleştirilecek “Eğitim-Öğretim”, “Ar-Ge ve Ür-Ge Çalışmaları”, “Teknik Alanlarda Yetişmiş Nitelikli Eleman Temini”  gibi konuları içeriyor. İkinci protokolde ise Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nün dış paydaşı olan Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi ile birlikte düzenleyeceği “Birinci Pelteks Desen Tasarımı Yarışması” ile ilgili konular yer alıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi R. Cüneyt Erenoğlu