Ülgür Gökhan aday olmayacağını açıkladı

TAKİP ET

Çanakkale'de 21 yıldır Belediye Başkanı olan Ülgür Gökhan, düzenlediği basın açıklamasında 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Başkan Gökhan, açıklama yaparken eşi Hale Gökhan ise gözyaşlarını tutamadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Görev yaptığım 21 yılda bugün hep birlikte barışın ve özgürlüklerin kenti haline getirdiğimiz Çanakkale sokaklarında attığım her adımda, soluduğum her nefeste hemşerilerime verdiğim sözleri, kamunun ürettiği kaynakları kullandığımı bana korunmak ve kollanmak üzere çok değerli bir emanet teslim edildiğini asla unutmadım” dedi.

“Adaleti demokrasiyi, eşitliği yok sayanlara, gözü dönmüş çevre talancılarına, suyumuza zehir akıtanlara, kentin rantına göz koyanlara karşı belediye başkanı olarak mücadele ettim” diyen Gökhan; “Yurttaş Ülgür Gökhan olarak da mücadele etmeye devam edeceğim. Şimdi kendi kişisel tarihimde bir yol ayrımına geldi. Siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna seslenmek istiyorum. 2002 yılından bu yana sürdürdüğüm belediye başkanlığı için yaklaşan seçimlerde aday olmama kararı verdim. Böylesine özel, önemli, dünya tarihinin akışını değiştirmiş bir kentin mutlu, modern, uygar Çanakkalelilerin belediye başkanı olma ayrıcalığına 21 senedir beni layık gören tüm hemşerilerime, partime teşekkür ve minnet borcunu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Ülgür Gökhan CHP yerel seçimler