Turnuvaya damga vurdular

TAKİP ET

Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü sporcuları, Karate Turnuvası'nda 10 madalya ve 1 kupanın sahibi oldular.

Muğla’da 25-26 Mart tarihlerinde Merhum Cengiz Toprak İller Arası Karate Turnuvası düzenlendi. Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü, 18 sporcusu ile turnuvaya katıldı. Çanakkaleli sporcular Miraç Eylül Taş, Uygar Yılmaz, Beyza Akkaya, Eylül Tekcan, Turan Efe Anıl, Güşta Şaşmaz, Kerem Arslan, Sıla Oytun, Alişan Akkaya ve Özde Değirmenci turnuvaya damga vurdu.

"Sporcularımızı tebrik ediyorum"

Önemli başarıya imza atan sporcular, turnuvada 10 madalya ve 1 kupanın sahibi oldu. Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü Başkanı Melih Erbasan yaptığı açıklamada; "25-26 Mart tarihlerinde Muğla’da yapılan Merhum Cengiz Toprak İller Arası Karate Turnuvasına Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü olarak 18 sporcu ile katılıp 8 kategoride final yaparak 6 altın, 2 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazanıp Genel Klasmanda Üçüncülük Kupası kazandık. Yarışan tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Organizasyonu düzenleyerek bizleri misafir eden Muğla İl Temsilcisi Kadir Yılmaz’a her şey için teşekkür ederiz" dedi.

Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü sporcusu Miraç Eylül Taş, Uygar Yılmaz, Beyza Akkaya, Eylül Tekcan, Turan Efe Anıl ve Güşta Şaşmaz turnuvada şampiyon olarak altın madalya kazanırken, turnuvayı ikinci tamamlayan Kerem Arslan ve Sıla Oytun gümüş madalyanın sahibi oldu. Alişan Akkaya ve Özde Değirmenci ise turnuvada üçüncü olarak bronz madalya kazandılar.

Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü Çanakkale Karate Turnuvası Melih Erbasan