Türkiye'nin parlayan yıldızı Ezine OSB

TAKİP ET

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde yapımı devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Her geçen gün yatırımcı kabul eden OSB her gün ziyaretçi kabul ediyor.

Covdi19 nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşayan Sanayiye, Ezine’de imkan üstüne imkan sunuluyor. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak isteyenlere devlet kurumları bir çok imkanlar sağlıyor.

Bölgede kurulması planlanan 100’e yakın fabrika ile hem işsizlik hem de ekonominin büyük derecede iyileştirilmesi planlanıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun yoğun destekleri ile kurulan Ezine OSB’de her gün yeni katılımlar ile güzel haberler geliyor.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Gecesini gündüze katan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürü Alper Altınok, büyük marka firmaların OSB’yi tercih ettiklerini ve kendilerini ziyaret eden herkesten çok memnun olduklarını dile getirdi.

Altınok, “Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi şantiye alanında Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Sayın Naim Makas , Ak Parti Ezine İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ünsal ve Ak Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osb faaliyetlerini incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için ziyarette bulundular. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin en hızlı ilerleyen OSB'i ve parlayan bir yıldız olan bu Türkiye projesine dair bilgi vermek için her zaman hazırız.” dedi.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, Ankara’da bu OSB’nin kurulması adına büyük destek veren AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu teşekkür etti.
 









ezine ezine gıda osb alper altınok güray yüksel ezine ihtisas gıda organize sanayi bölgesi