Türkiye'nin en büyük beldesinde Aksu'ya yoğun ilgi

TAKİP ET

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti'den Türkiye'nin en büyük beldesine Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cüneyt Aksu seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Kahvelerde, ev ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisi dikkat çekti. Birçok habere konu olan ve Kepez’de yaşayan insanların en büyük sorunu olan su sorununu vatandaşlar Kepeze aksu gelecek diyerek Aksu’ya destek verdi.

Aksu vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdiği toplantılarda : ‘’Önceliğimiz yaşam hakkı olan su sorununu çözeceğiz. Çeşmelerden çamur değil temiz su akacak suda %50 indirim olacak sözüm söz diyerek söz verdi ve ekledi Kepez’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek tespit ettik. Kepezi ayağa kaldıracak ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek projelerimizi; konularında uzman ekip arkadaşlarımla birlikte hazırladık. Hangi projeyi nereye, nasıl ve hangi kaynakları yaratarak yapacağımızı gayet iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızdan geçtiğimiz 5 yılın heba olduğunu, başta su ve ulaşım olmak üzere sorunların giderek büyüdüğünü herkesten duyuyor ve görüyorum. Kepezimizin bir beş yılını daha heba etmeyelim. Son olarak ta şunu söylemek istiyorum; kepez’de çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Sorunların çözümü gayet basit fakat bu sorunları çözemeyen ya da çözmek istemeyen, vatandaşa çile çektiren kibirli ve vatandaşa tehditler savuran bir belediye başkanı var. 31 Mart akşamı kepez halkı su çilesinden ve baskı zulmünden kurtulacak.” dedi.

Cüneyt Aksu AK Parti Kepez