Turan; "Sandığa sahip çıkacağız"

TAKİP ET

AK Partili Bülent Turan, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde sandığa sahip çıkılması konusunda çağrıda bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenen sandık eğitim programına katılan AK Partili Bülent Turan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sandık eğitim programına AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda partili katıldı. 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine dikkat çekerek, sandık eğitim programına katılanlara ‘sandığa sahip çıkın’ çağrısı yapan Turan; “Sandığa sahip çıkacağız. Bu yanlış adamlara, yanlış insanlara bu ülkenin emanetini teslim etmeyeceğiz” dedi.

“14 Mayıs sonrası milliyetçiliği aklına gelen Kılıçdaroğlu, Sayın (Recep Tayyip) Erdoğan'a büyük bir terbiyesizlik yaparak, 'namertsin' falan diyerek 'sen terörle beraber yol yürüyorsun' demiş. Arkadaşlar bu ülkede kimin terörle çok sert mücadele ettiğini, İHA'sıyla, SİHA'sıyla, ordusuyla terörü mahvettiğini hem FETÖ'yü hem PKK'yı hem de İŞİD'i yerle bir ettiğini, kimin de biz FETÖ'ye, PKK'ya, IŞİD'e saldırırken tezkere ‘hayır’ dediğini, yanında durduğunu herkes biliyor” diyen Turan; “Dün CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu aynı programda soru soruyorlar, 'PKK kurucusu Sakine Cansız öldürüldüğünde siz tweet atarak başsağlığı dilediniz, taziyede bulundunuz' diyorlar. El cevap, diyor ki Kaftancıoğlu, 'Ben kadınım, öldürülen kadın, insan haklarından dolayı bunu söyledim' diyor. Peki Aybüke öğretmen kadın değil miydi? Yasin Börü gencimiz değil miydi? Bebeklerimiz, gençlerimiz ölürken, şehit olurken neden aklınıza insan hakları gelmedi? Bir insan PKK kurucusu öldürüldü diye taziyede bulunup da CHP'nin, sözüm ona Atatürk'ün kurduğu partinin il başkanı olabilir mi Allah aşkına? O yüzden diyorum, sandığa sahip çıkacağız. Bu yanlış adamlara, yanlış insanlara bu ülkenin emanetini teslim etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Turan, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni de ziyaret etti.

Çanakkale Bülent Turan sandık eğitim programı AK Parti Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği