Turan; "Sakın pozisyonunuzu önemsiz görmeyin"

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' eğitimlerinde partililere seslendi. Turan; 'Bu teşkilatın her bir ferdi mübarektir. Sakın pozisyonunuzu önemsiz görmeyin' dedi.

AK Parti teşkilatlarının önemine dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Bu hikayenin kahramanı maaşı olmadığı halde haftaiçi çalıştığı halde hasta çocuğuna, yemek bekleyen eşine rağmen hem cumartesi hem pazarı teşkilatına milletine adayan bu aziz teşkilattır. Hep söylediğim gerçek var. Çok güçlü bir lider, çok zayıf bir teşkilat yürüyebilir mi? Yürüyemez. Tam tersi, çok güçlü bir teşkilat, çok zayıf bir lider yürüyebilir mi? Yürüyemez. Çok güçlü bir liderimiz var, en az onun kadar çalışan, onun kadar iddialı özgüvenli bir teşkilatımız olmak durumunda. Bu teşkilatın her bir ferdi mübarektir” dedi.
“Bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır” diyen Turan; “Halkaları diziyorsunuz sağlam, sağlam, sağlam biri çürük kıymeti var mı o zincirin. İş yapabilir mi? Bizim gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, vekillerimiz, belediyelerimiz hepsinin o zincirde bir karşılığı var, halkası var. Erdoğan’ın güçlü olması tek başına yetmez onun vizyonu bize örnektir. Geldiğimiz yerde daha zor yolculuklarımız varsa, Cumhurbaşkanımız kadar çalışacak, o zincirdeki kendine ait olan yeri toparlayacak insanlara ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.  
Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Dünyanın en yüksek noktası neresi? Dünyanın en üstün noktası Everest’tir. Everest’i Everest yapan Himalaya dağlarıdır. Siz Himalaya’nın her bir taşı olarak “biz buradayız” derseniz Erdoğan Everest olmaya devam eder. Siz ilk duracaksınız ki sayın Erdoğan’da yeri geldiğinde oneminute diyecek, yeri geldiğinde dünya büyüktür diyecek, yeri geldiğinde yedi düvele karşı meydan okuyacak, darbeleri durduracak. Sakın pozisyonunuzu önemsiz görmeyin. Çakıl taşı gibi gördüğünüz her Himalaya aslında bir Everest’in karşılığıdır. Hepiniz birer Erdoğan’sınız.”