Turan, mitingde Erdoğan'ı aradı! Erdoğan Keşanlılarla konuştu

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Edirne Keşan'da katıldığı mitingte vatandaşların isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde vatandaşlara telefonla seslendi.

Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenlenen mitinge katılan Turan, vatandaşların “Bülent Başkan bize Reis’i ara” şeklinde seslenmesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı. Erdoğan’ın sesini duyan Keşanlılar büyük bir coşku yaşadı ve “Recep Tayyip Erdoğan” diye bağırarak miting alanını inletti.

Turan'ın telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılan vatandaşlara şu şekilde seslendi; “İstanbul’dan en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum. Mübarek Ramazan’da sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki Mustafa kardeşime bu dönemde de belediye başkanlığını kazandırmak suretiyle Keşan'ı emin ellere teslim etmiş olacaksınız. Bildiğiniz gibi İstanbul'da CHP 5 yıl kaybettirdi bize ama Keşan'ı sizler Mustafa Bey'e teslim etmek suretiyle Keşan emin ellerde oldu. Bu dönemde de inşallah Edirne'de de hava çok farklı esiyor. Orada da inşallah Belgin kardeşimiz belediye başkanlığını almak suretiyle Keşan, Edirne el ele verecek ve Edirne'yi çok farklı yere taşıyacağız. Durmak yok, yola devam. Hayırlı geceler ve bir haftamız var bir hafta sonra inşallah Keşan'da yine 'durmak yok' diyoruz, yola devam ediyoruz."

Edirne Keşan Recep Tayyip Erdoğan Bülent Turan