Turan; "Kapalı Spor Salonu hayırlı olsun"

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu Kapalı Spor Salonu'nun yapımına devam edildiğini açıkladı. Spor Salonu'nun 2022 yılı sonunda hizmete alınmasının planlandığını belirten Turan; 'Gençlerimiz ve hemşehrilerimiz için birçok hizmeti içinde barındıran, engelli kardeşlerimizin kullanımına uygun güzel bir tesis olacak' dedi.

Gelibolu ilçesinde 2 bin m² inşaat alanına sahip modern Kapalı Spor Salonu kazandıracaklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Gelibolu’muza 2 bin m² inşaat alanına sahip, içinde 300 kişilik seyirci tribününün, spor müsabakaların oynanacağı salonun, 250 kişilik çok amaçlı konferans salonunun, fitness ve güreş antrenman odasının, hakem ve sporcu soyunma odalarının ve birçok sosyal donatının bulunacağı modern bir kapalı spor salonu kazandırıyoruz. Gençlerimiz ve hemşehrilerimiz için birçok hizmeti içinde barındıran, engelli kardeşlerimizin kullanımına uygun güzel bir tesis olacak” dedi.
Bazı sebeplerle yapımına ara verilen Gelibolu Kapalı Spor Salonu’nun ikmal yapım işinin ihale edilmesiyle birlikte çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Turan; “İkmal ihalesinde 7.200.000+KDV bedeli ile sözleşme imzalandı. Yer teslimi yapılarak çalışmalar tekrar başladı. Spor salonunun 2022 yılı sonunda hizmete alınması planlanmaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte Çanakkale’mizin çocukları ve gençleri için yatırımların ve hizmetlerin artarak devam etmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

Çanakkale Gelibolu AK Parti Bülent Turan Gelibolu Kapalı Spor Salonu