Turan; "İnşallah Çanakkale'mize kadın eli değecek"

TAKİP ET

İçişleri Balkan Yardımcısı Bülent Turan, İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan ve Çan'lı 50 muhtarı İçişleri Bakanlığı'nda ağırladı.

İçişleri Bakanlığı'nın çalışmalarına yönelik bilgilerin verildiği muhtarların ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Balkan Yardımcısı Bülent Turan; “Bakanlığımızda Çanakkale’mizin kıymetli ilçesi Çan’dan gelen muhtarlarımızı ağırladık. İl Genel Meclis Üyemiz Murat Okan ve Çan’lı 50 muhtarımız misafirimizdi. Yoğun iç güvenlik gündemimizin arasından memleketimizden hemşehrilerimizle bir araya gelmek bizi çok mutlu etti. Geçmişte Çanakkale’de güzel işler yaptık, bu güzel işleri yaparken de Çanakkale’mizde muhtarlarımızla, teşkilatlarımızla beraber olmaya çalıştık. Hep iyi niyetle iş üretmeye çalıştık. Yaptığımız güzel işlerin karşılığını da görüyoruz. Hamdolsun vekil gibi dostlarımız, arkadaşlarımız, teşkilatımız arayıp soruyor, gelip gidiyorlar. Yoğun Bakanlık gündemimizin arasından aksatmadan Çanakkale’mizin dertleriyle ilgilenmeye de devam ediyoruz. Bakanlığımızın Çanakkale’mize bakan yanları varsa onları da değerlendirmeye çalışıyoruz. Mesele beraber olmak ve güzel işler yapmak, bu ülkenin büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var” dedi.

“İnşallah Çanakkale’mize kadın eli değecek”

Yerel seçimlere de değinen Turan; “Önümüzde yerel seçimler var, muhtarlarımıza bu seçimlerde başarılar diliyoruz. Biliyorsunuz, geçtiğimiz dönem milletvekili olarak omuz omuza Çanakkale’mize hizmet ettiğimiz değerli vekilimiz Jülide İskenderoğlu bu dönem belediye başkanı adayımız oldu. İnşallah Çanakkale’mize kadın eli değecek ve güzel hizmetlerde bulunacak. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, muhtarlarımızın nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülent Turan Çanakkale İçişleri Bakanlığı