Turan; "Gurur duyuyoruz"

TAKİP ET

Simgelerin köprüsü olarak da bilinen 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 18 Mart'ta hizmete açılacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti İl Başkanı Naim Makas, tüm vatandaşları 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına davet etti. Sosyal medya hesabından 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili bir paylaşımda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Tarihi güne çok az kaldı! Kıtaları bir kez daha buluşturmaktan gurur duyuyoruz! Artık "bekleyerek" geçirdiğimiz zamanı ailemizle ve sevdiklerimizle geçireceğiz. Bazen saatlerce süren yolculuk, Köprümüzle birlikte 6 dakikaya inecek. 1915 Çanakkale Köprüsü, bir köprüden çok daha fazlası” dedi.
“150 yıllık hayal gerçek oluyor!”
AK Parti İl Başkanı Naim Makas ise; “150 yıllık hayal gerçek oluyor! Asya ve Avrupa bir kez daha kavuşuyor! 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle hizmete açılacak. Tüm hemşehrilerimizle bu tarihi ana birlikte tanıklık edeceğiz. Haydi Çanakkale!” ifadelerini kullandı.
 

1915 Çanakkale Köprüsü Bülent Turan Naim Makas