Turan; "Gelibolu'muz için yatırımlarımız sürecek"

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Gazi Meclis'te misafir edildi.

Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin, Meclis Başkanı Ali Rıza Yüzügüler ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Gazi Meclis’te AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte misafir eden AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Gazi Meclis’te misafirimizdi. Gelibolu’muz için yatırımlarımız sürecek” dedi.

Ziyarette Gelibolu ilçesinin ekonomisi ve sektörlere ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Turan; “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin, Meclis Başkanı Ali Rıza Yüzügüler ve Yönetim Kurulu Üyelerini Gazi Meclis’imizde misafir ederek ilçemizin ekonomisi ve sektörlere ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Ardından Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ile bir araya geldik. Gelibolu’muz tarihiyle, doğal güzellikleriyle çok özel bir merkez. Geçtiğimiz aylarda Gelibolu doğal gazı için ilk kazmayı vurduğumuzda 2022 yılı bitmeden ilçemize doğal gazı getirme sözü vermiştik. 29 Aralık'ta düzenlenen doğal gaz ilk ateş yakma töreniyle evlerimize doğal gaz arzı sağlanması süreci başladı. İlçemizin tüm sorunlarını çözmek, yeni yatırımlarla buluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın kıymetli yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Gelibolu Bülent Turan Jülide İskenderoğlu Bülent Çetin