Turan'dan Ezine'ye kamu kampüsü müjdesi

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ezine'ye dev kamu kampüsü yapılacağını müjdeledi. Turan; 'Ezine'mize dev kamu kampüsü yapılacak' dedi.

Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve beraberindeki heyet, TBMM’ye çıkarma yaptı ve bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arat, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Geyikli Ezine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fakılı, Belediye Meclis Üyesi Metin Köse, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, Geyikli Belde Başkanı Mustafa Kırveli, Ezine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türker Demirhan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Özer Engin, Ziraat Odası Başkanı Anıl Kahraman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aladdin Demir ve Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Akay bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ezine heyeti, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi ziyaret etti.
Ezine heyetinin ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Ankara’da olduğumuz zamanlarda da şehrimizin, ilçelerimizin dinamikleriyle görüşmeye gayret ediyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte Gazi Meclis’imizde, Ezine’mizden, Geyikli’mizden gelen kıymetli misafirlerimizle ilçemiz ve beldemiz için yapılacak, yapılması planlanan projeleri konuştuk” dedi.
360 günde tamamlanması planlanıyor
Ezine’ye dev kamu kampüsü yapılacağını söyleyen Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Ezine heyetimiz, İçişleri Bakan Yardımcımız Muhterem İnce ile görüşmenin de ardından Ankara’dan dev kamu kampüsü müjdesiyle ayrıldı. 360 günde tamamlanması planlanan, 15 bin metre kare alana sahip proje, içinde Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adalet Sarayı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın bulunacağı güzel bir yapı olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu güzel birliktelik, şehrimize ve hemşehrilerimize hizmetlerin ulaştırılması adına oldukça kıymetli. Atalarımız, “Nerede birlik, orada dirlik” demişler. Bu düsturla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
 

ezine ezine belediyesi bülent turan jülide iskenderoğlu tbmm ankara