Turan'dan Çanakkale'ye müjde

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, MÜSİAD Çanakkale Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Toplantıda bazı müjdeler paylaşan Turan, Çanakkale'de farklı mevkilerde hizmet veren il müdürlüklerinin aynı çatı altında olacağı bir hükümet binası yapılacağını açıkladı.

10 Şubat tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Çanakkale’de olacağını belirten Turan; “10 Şubat günü herhangi bir değişiklik olmazsa Enerji Bakanımız Çanakkale’de olacak. Bakanımızla bir toplantı yapacağız. Bir müjdeyi de burada paylaşayım. Şubat ayında sanayide elektriğe indirim olacak. Şubat ayında sanayide doğalgaza farklı kalemlerde ile arasında indirim olacak” dedi.

Çanakkale’ye bir hükümet binasının yapılacağını da ifade eden Turan; “Çanakkale’de çok farklı sayıda il müdürlüklerimiz var. Bir vatandaşımız merkezde iş yapmaya kalktığında çok farklı lokasyonlara gitmek zorunda kalıyor. İstiyoruz ki öyle bir bina yapalım ve şehrin merkezinde olsun. Sırf bina olmasın, yanında ormanıyla, millet bahçesiyle vatandaşların zaman geçirebileceği bir imkan sağlansın. Bunun yanında da 15’ten fazla il müdürlüğünün olduğu bir hükümet binamız olsun. Şimdi bunun çalışmalarına başlıyoruz. Bakanlık görüşmelerini yoluna koyduk. İnşallah yakın zamanda Çanakkale’mize bir hükümet binası yapacağız. Şu an Karayollarının kullandığı eski binalar var, o bölgede hükümet binasını yapalım istiyoruz” diye konuştu

Çanakkale Bülent Turan