Turan; "Bu ne utanmazlık"

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları olan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'e sert tepki gösterdi.

HDP’li Milletvekili Semra Güzel’in, öldürülen PKK’lı terörist Volkan Bora ile olan samimi fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Ortaya çıkan görüntüler sonrası AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, sert eleştirilerde bulundu. Turan yaptığı açıklamada; “Bu rezalete karşı CHP, İYİ Parti vesaire, bir beklentimiz yok, onlar malum! Peki AK Parti'den ayrılan partilerden bir tek açıklama var mı? Özgür Özel, İslam'a hakaret ettiğinde de bir açıklamaları oldu mu? Siz partinizden değil; hatıranızdan, öğretinizden de mi istifa ettiniz? Ne kadar yazık. HDP, demokratik kültürden bir türlü nasibini alamadı. Bir milletvekilinin terör örgütünün ininde ne işi var? Bu ne utanmazlık! Ortakları bu pozlara neden ses çıkaramaz?” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise yaptığı açıklamada, “HDP Milletvekili Semra Güzel ve PKK'lı sevgilisi Volkan Bora... Fazla söze gerek yok. Bunun gibi sözde PKK ile ilişkisi olmayan (yersen) milletvekilleri ile aynı çatıyı paylaşmaktan utanıyoruz. Peki sözde vatansever CHP'li ve sözde milliyetçi İP'li ortakları bu konuda ne düşünüyor?” diye konuştu.