Turan; "Bu müze, mutlaka ziyaret edilmeli"

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ankara'da Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni inceledi. Turan; 'Tarihe tanıklık etmiş bu müze, mutlaka ziyaret edilmeli' dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve Belediye Başkanı Asım Balcı da yer aldı. Cezaevi Müzesi’ni ilgiyle inceleyen Turan ve İskenderoğlu, yetkililer ile de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Her köşesi acı hatıralarla dolu, ülkemizin sosyal ve siyasal hayatına damga vuran birçok olaya sahne olmuş Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ndeydik.  Tarihe tanıklık etmiş bu müze, mutlaka ziyaret edilmeli” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise yaptığı açıklamada, “Altındağ Belediyesi tarafından müze haline getirilen Türk siyasi tarihinin en kara günlerinin şahidi Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam ile birlikte, Belediye Başkanımız Asım Balcı eşliğinde ziyaret ettik” diye konuştu.