TUBİTAK'tan yenilikçi girişimcilere hibe

TAKİP ET

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı'nın Resmi Uygulayıcı Kuruluşu olan BiGG4tech olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Namık Kemal Teknokent ortak çalışmalarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Teknokent iş birliği ile 'Türkiye Girişimcilik Ekosistemi ve Girişimcilik Destekleri Webinarı' düzenleyecektir.

Her yıl 300’e yakın girişimci adayı iş fikri sahibine 200.000 TL hibe desteği veren TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı’nın Resmi Uygulayıcı Kuruluşu olan BiGG4tech, Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş.,  Çukurova Teknokent, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi partnerliğiyle oluşan bir konsorsiyumdur. BİGG4tech olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Namık Kemal Teknokent ortak çalışmalarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Teknokent iş birliği ile “Türkiye Girişimcilik Ekosistemi ve Girişimcilik Destekleri Webinarı” düzenleyecektir. Girişimci ekiplerin hibe desteği almaları için ücretsiz olarak verilecek eğitim ve mentorlük hizmetlerini kaçırmamak için BİGG4tech programına başvuru zamanı daralıyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin girişimcilik ekosistemi ve girişimcilik destekleri hakkında detaylı anlatımı içeren  9 Mart Salı 2021 saat 14.00-15.30’da gerçekleşecektir.
Katılım için:
https://zoom.us/meeting/register/tJ0lc-GqqjwoGtEEA9ulgkj4mqwDSKyrJetm
Son başvuru tarihi 24 Mart!
İş Fikrim Var,
-Sanayi ve/veya hizmet sektöründe uygulanabilir ve yapılabilir,
- Ar-ge Değeri içeriyor ve Yenilikçi yönü ile fark yaratıyor,
- Ticarileşebilir diyorsan
Başvurunuhttps://bigg4.tech/ , www.ulukoza.com, https://www.nkuteknopark.com adreslerinden tamamla!
TÜBİTAK 1512 programına kimler başvurabilir?
-              Lisans son sınıf öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi, doktora öğrencisi
-              Örgün öğrenim veren üniversitelerin Lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en çok 10 sene içerisinde mezun olan kişiler
Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programa başvuramamaktadır.
TÜBİTAK 1512 Avantajları:
BİGG4tech programı, iş fikri sahibi ekiplere, ofis imkânı, ücretsiz eğitim, mentör ve danışmanlıklar, müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları ve ön prototip / MVP imalatı, laboratuvar altyapısı kullanım imkanları sağlayacaktır.
Hibe desteğinden yararlanmak için TÜBİTAK 1512 Programı Resmi Uygulayıcı Kuruluşlarına başvurmak zorunludur.
TÜBİTAk 1512’ye Nasıl Başvurulur?
https://bigg4.tech/ , www.ulukoza.com, https://www.nkuteknopark.com adreslerinden Başvuru Yap butonundan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için;
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ
NKUTECK-BİGG Proje Yürütücüsü- Figen TAŞCI DURGUT
e-mail: fdurgut@nkuteknopark.com
Tel: 0282 250-11-29

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ
GİRİŞİMCİLİK ŞİRKETLEŞME KOORDİNATÖRÜ –Yarenur Türe
e-mail: yture@bursauludagtto.com
Tel: 0 224 280 85 70 -123
 

çomü çanakkale onsekiz mart üniversitesi teknokent tubitak bigg4tech