TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu depremzede çocuklarla bir araya geldi

TAKİP ET

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu, afet bölgelerinden gelen ve Çanakkale Terzioğlu Öğrenci Yurdu'nda misafir edilen çocuklara özel organizasyon düzenledi. Organizasyonda, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, İcra Komite Üyesi Seçil Yavaşoğlu ve Sorumlusu Selen Kılıç da hazır bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde düzenlenen “Masal Günü” ve “Resim Atölyesi” etkinliklerine katılan çocuklar, Gönüllü Eğitmenler; Serap Mutlusoy, Derya Kılıç, Gönül Kaplan Soner ve Aslı Şapçi eşliğinde masallar dinledi ve resimler yaptı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; "İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak Odamız koordinatörlüğünde, İlimize gelen depremzede misafirlerimiz, özellikle de kadınlar ve çocuklar için pek çok çalışma yapıyoruz. Bu sefer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özelinde, onların yüzlerini bir nebze de olsa güldürmek için anlamlı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Hep birlikte gönüllü eğitmenler eşliğinde masallar dinledik, resimler yaptık, oyunlar oynadık. Burada tüm misafirlerimizi evlerinde hissettirmeyi en önemli vazifemiz sayarak, bundan sonra da farklı etkinliklerle bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.












TOBB TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Çanakkale Birce Bilici Şimşek