Süleyman Bodur için İstanbul'da cenaze töreni

TAKİP ET

Kale Grubu ve Bodur Ailesi'nin kıymetli büyüğü, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Merhum Süleyman Bodur için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. (h.c.) İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında hayatını kaybetti. Süleyman Bodur için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde tören düzenlendi. Törende, Süleyman Bodur'un oğulları Hasan Bodur ve Ali Bodur ile yeğeni Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay taziyeleri kabul etti. Yakınlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende konuşan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan; “Özel ve güzel bir insanı, iyi bir sanayiciyi kaybetmiş bulunuyoruz. Beyefendi özelliğiyle her zaman hatıralarımızda yer edecek. Mekanı cennet olsun” dedi.

Törene katılanlara teşekkür eden Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, amcasının çok yardımsever biri olduğunu ifade ederek; “Amcam gerçekten özel bir insandı. Babamla da çok uyumlu ilişkileri vardı” diye konuştu. 88 yaşında hayatını kaybeden Süleyman Bodur'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Çanakkale’ye götürüldü. Merhum Süleyman Bodur’un cenazesi, 13 Ekim 2022 Perşembe günü, Çan Kaleseramik Fabrikaları Camii’nde düzenlenecek tören sonrasında Nevruz Köyü Mezarlığı Aile Kabristanı’na defnedilecek.

Çanakkale Çan Kale Grubu Süleyman Bodur Zeynep Bodur Okyay