"Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun..."

TAKİP ET

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası" kapsamında Çanakkale'de toplanan mutfak setlerinin yüklendiği tır Kahramanmaraş'a gönderildi.

Programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İl Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı yaptığı açıklamada; “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası kapsamında toplanan destekleri tıra yüklüyoruz. Kahramanmaraş’a gidiyoruz. Kadın Kolları olarak deprem bölgesine giderek dağıtımımızı gerçekleştireceğiz. Rabbim inşallah bir daha böyle felaket yaşatmasın. Biz birlikte güçlüyüz. Dayanışma gücü çok yüksek bir milletiz, bunu bu süreçte hep birlikte gördük. Ben çok teşekkür ediyorum teşkilatımıza, vekillerimize, il başkanımıza hayırseverlerimize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Desteğimiz sürecek”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas ise; “Deprem Bölgesinde Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun diye Kadın Kolları Teşkilatımızın mihmandarlığında gerçekleştirdiğimiz, ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun’ kampanyası kapsamında, depremzede ailelerimiz için toplanan yaklaşık 600 adet mutfak setini Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Teşkilatımız ile birlikte Şehitler Diyarımız Çanakkale’mizden Kahramanmaraş’a doğru yola çıkardık. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. AK Kadınlarımızın emeğiyle deprem bölgesindeki kadınlarımız ocaklarını tütecek, sıcak sofraları yeniden kurulacak. Bu çalışmada emeği geçen Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, AK Parti’mizin Kadın Kolları Teşkilatına, Gençlik Kolları Teşkilatına, çalışmaya destek veren İlçe Teşkilatlarımıza ve kayıtsız kalmayan tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 “Yaraları birlikte saracağız”

“Yaraları birlikte saracağız” diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Bugün Kadın Kollarımızın hazırlamış olduğu 600 mutfak setini Kahramanmaraş'a göndermek için bir aradayız. Bildiğiniz gibi çok acı bir deprem yaşadık. Daha önce yaşanılan depremlerin çok dışında, çok daha ağır kayıplar verdiğimiz ve çok geniş bir havzayı kapsayan bir yıkımla karşılaştık. 'Hafif acılar konuşulabilir, ancak derin acılar dilsizdir' demişler. Yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor; ama bu süreçte 85 milyon olarak bir ve beraber olduğumuza bir kere daha şahit olduk. Bu süreçte 85 milyonun yüreği beraber attı, aynı duaya amin dedi. Beraber üzüldük, beraber ağladık. Şimdiye kadar nasıl ki birçok sorunu devlet-millet el ele aşmışsak, bu sorunu da aynı şekilde aşmak da çok kararlı olduğumuzu ifade etmek isterim" şeklinde konuştu.

Çanakkale Bülent Turan AK Parti Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası