Serdar Soydan sahaya indi

TAKİP ET

Çanakkale'nin Kepez beldesinden belediye başkanlığına aday adayı olan CHP'li Serdar Soydan, seçim çalışmalarına başladı.

Çanakkale 24. Dönem Milletvekili, CHP YDK üyesi ve Kepez Belediye Başkan Aday Adayı olan Serdar Soydan, vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına start verdi.

Serdar Soydan, Kepez esnafını ziyaret ederek onların beklenti ve isteklerini birebir dinliyor. Esnafla sıcak diyaloglar kurarak notlar alan Soydan, Kepez'de yaşanan sorunları yerinde inceleyerek çözüm önerilerini vatandaşlara sunuyor. Özellikle su, altyapı, ulaşım ve çevre düzenlemesi gibi kritik konulara odaklanan Soydan, beldede yaşayanların hayatını kolaylaştırmak için projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

CHP'nin güçlü kadrosundan gelen Soydan, Kepez'de yaşanan problemleri en kısa sürede çözmeyi taahhüt ediyor. Adaylık sürecinde gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretlerle Kepez halkının nabzını tutan Soydan, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile beldede daha iyi bir yaşam standardı oluşturmayı amaçlıyor.

Serdar Soydan, yaptığı açıklamada, "Kepez'de yaşayan her bir vatandaşımızın sesine kulak verecek, sorunlarına çözüm üretecek ve birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz. Kepez'i, çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir beldemiz haline getirmek için çalışacağım" dedi.

Soydan'ın yönetim tecrübesiyle donanmış bir aday olarak, Kepez'deki seçmenin dikkatini çekiyor.

Serdar Soydan CHP Kepez Kepez Belediye Başkalığı