Semizoğlu'ndan kabine değerlendirmesi

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine üyelerini tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kabine üyelerine görevlerinde başarılar dileyen ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Uzun süren bir seçim maratonundan sonra 14 Mayıs’ta katılım oranı ve ülkemize yakışır, sakin, güvenilir ve demokratik bir seçimin ardından yüce meclisin üyeleri seçilmişti. Ardından 28 Mayıs’ta yüce Türk Milleti ülkesini 5 yıl daha yönetecek sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı lider olarak Cumhurbaşkanlığı makamına layık görmüştür. Sayın Cumhurbaşkanımız önümüzdeki dönemdeki çalışacağı çalışma arkadaşlarını yüce Türk Milleti ile paylaştı. Hayırlı olsun başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm kabine üyelerine başarılar dilerim, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Türkiye Yüzyılı Kabinesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı Kabinesi'nde şu isimler yer alıyor; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Selçuk Semizoğlu