Semizoğlu'ndan Erdoğan'a tebrik

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, millet iradesi ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin ardından açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri güven ve huzur ortamında tamamlanmıştır. Millet iradesi ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyor, seçimlerin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Yasama ile yürütmenin işbirliği ve uyum içinde çalışması hizmetlerin aksamaması için çok önemlidir” diyen Semizoğlu; “Artık kamu ve özel sektörde tüm dinamiklerin belirsizlik ortamından çıkıp işlerine adapte olmaları, önlerine bakmaları gerekmektedir. Tam bağımsız, ekonomik ve sosyal yönden güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Ülkemizin acil çözüm bekleyen sorunlarının çözülmesi, asıl gündemimiz olan ekonomiye dönülmesi, liyakat esaslı kadrolaşma, güven ve istikrar ortamı, sağlam eğitim, seçilen vekillerimizin temsil yetkilerini en doğru şekilde kullanmaları öncelikli beklentilerimizdir. Yeni yüzyılın bu beklentilerimizi karşılaması ve kazananın daima Ülkemiz ve Yüce Türk Milleti olması temennisi ile, her koşulda çalışmaya ve üretmeye devam eden fedakar iş dünyasına kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ÇTSO Selçuk Semizoğlu Recep Tayyip Erdoğan