Semizoğlu; "Kanun koyucu değiliz"

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya gelerek Odanın 2021 yılındaki faaliyetleri hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Berkin Karaca, Bülent Erdoğan, Deniz Tennioğlu, Özgür Ekşi, Semih Toprak, Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal ile çok sayıda basın mensubu hazır bulundu.
“Samimiyet, doğruya doğru eğriye eğri diyebilmek çok önemli”
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu basın değerlendirme toplantısının açılış konuşmasında; “Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerinden asla taviz vermeden yürüttüğümüz çalışmalarımızla ilgili cevap everemeyeceğimiz bir durum yoktur. Ben 8.400 üyeli kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu başkanıyım. Kanun koyucu değiliz. Üyelerimize hizmet asli görevimizdir. Amacımız üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek. Bu anlamda Türkiye’de örnek gösterilen bir Oda’yız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından akredite ediliyor ve üyelerimize 5 yıldızlı hizmet kalitesi sunuyoruz. Buradan tüm personelime, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Değerlendirme toplantısı soru-cevap bölümü ile devam etti.