Şampiyonadan 6 madalya ile döndüler

TAKİP ET

Fightbox Spor Kulübü sporcuları, Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası'na damga vurdular. Şampiyonada adından söz ettiren sporcular, Çanakkale'ye 3 altın madalya,  1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak döndü.

Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası, yoğun bir katılım ile Antalya’da gerçekleştirildi. Antrenör Rıdvan Özay ve Tarık İnce gözetiminde şampiyonaya hazırlanan Fightbox Spor Kulübü sporcuları Meltem Şenel, Talha Yiğit, Recep Akça, Yiğit Akat, Esila Savaş ve Altan Çakıcı, şampiyonada önemli başarılara imza attı.

6 madalya kazandılar

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’na 10 sporcu ile katılan Fightbox Spor Kulübü, şampiyonadan 6 madalya ile döndü. 15 Temmuz Şehidi Muhammet Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya'da gerçekleştirildi. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya'nın Kemer ilçesindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada; 'Taolu', 'Sanda', 'Light Sanda', 'TuiShou', minikler, yıldızlar, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde 2 bin 500 sporcu mücadele etti.

3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya

Fightbox Spor Kulübü sporcuları, Wushu Kung Fu Şampiyonası’ndan 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile Çanakkale’ye döndü. Fightbox Spor Kulübü sporcularından Meltem Şenel, Talha Yiğit ve Recep Akça şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olurken, Yiğit Akat ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.  Esila Savaş ve Altan Çakıcı da şampiyonada Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Özay; “6 madalya ile Çanakkale’ye döndük”

Fightbox Spor Kulübü’nün Antrenörü Rıdvan Özay, Wushu Kung Fu Şampiyonası’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonada gösterdikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Özay; “Fightbox Spor Kulübü olarak Antalya’da düzenlenen Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonası’na 10 sporcu ile katıldık. Şampiyonada sporcularımız çok önemli başarılara imza attılar. 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz olmak üzere 6 madalya ile Çanakkale’ye döndük. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Fightbox Spor Kulübü Rıdvan Özay Çanakkale Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası