Sadakatsiz son bölüm yaşananlar ve yeni fragmanı izle

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 10. bölümü dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Volkan, Asya'dan vazgeçmezken Derin yaşanılan tüm olayları Volkan'ın Asya'dan intikam almak için yaptığını düşünür. Volkan, Asya'ya türlü planlarıyla işini ve hayatını mahvetmeye çalışır. İşte son bölümün ayrıntıları…

Sadakatsiz 10. bölümde neler oldu?
Sadakatsiz 16 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları, Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır.
Sadece Asya'yı değil, arkadaşlarını da hedefine alan Volkan; hepsi için ayrı bir planı vardır ve bunları uygulamaya geçer. Dengeler değişmeye başlar. Peki bundan sonra neler olacak? Volkan, intikamını nasıl alacak?

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sadakatsiz 11. Bölüm Fragmanı yayında! Asya saldırıya uğruyor!
Asya, Volkan'ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığının haberini alır. Ancak çok gecikmeden evine giren maskeli biri tarafından saldırıya uğrar. Asya'nın evine gizlice girip saldıran kişi kim? Asya kurtulacak mı?

Sadakatsiz hangi günler yayınlanıyor?
BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" çarşamba akşamları Kanal D'de.

 

sadakatsiz sadakatsiz son bölüm son bölüm sadakatsiz de neler yaşandı? sahte beyaz güller televizyon kanal d kanal d in sevilen dizisi sadakatsiz sadakatsiz yeni fragmanı sadakatsiz 11. bölüm fragmanı sadakatsiz son bölüm neler yaşandı? asyayı ne gibi süp