Robot Yarışması'nda kentin gururu oldular

TAKİP ET

Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı, FIRST LEGO League Challenge Proje Geliştirme ve Robot Yarışması'nda Çanakkale'yi başarıyla temsil etti.

Türkiye'de bu yıl 20. si düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Proje Geliştirme ve Robot Yarışması'nda "Second World" projesi ile robotlarını tanıtan Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı, projesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. "Second World" projesi ile Çanakkale’yi başarıyla temsil eden Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı, Müdür Yardımcısı Soner Güneş, Takım Koçu Fen Bilimleri Öğretmeni Yaşar Bozdemir ve Okul Aile Birliği Başkanı Bahar Yılmaz eşliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı ve okul yöneticileri ile bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, robotik alanında Çanakkale’de gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirerek Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı'nı tebrik etti.  Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Çanakkale Lapseki Lapseki Plevne Ortaokulu Robotik Takımı FIRST LEGO League Challenge Proje Geliştirme ve Robot Yarışması