Rektör Erenoğlu'ndan Başkan Kıran'a ziyaret

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İstanbul Deniz Ticaret Odası (İMEAK DTO) Başkanı Tamer Kıran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Üniversitenin Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Sualtı Programına İMEAK DTO tarafından gösterilen destek için teşekkür edildi.

Rektör Erenoğlu, ziyaretin amacını şu şekilde açıkladı: “İstanbul Deniz Ticaret Odası, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Sualtı Programımıza önemli katkılar sağlıyor. Bu katkılar için Sayın Tamer Kıran’a ve İMEAK DTO’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ziyaret sırasında ayrıca denizcilik sektörünün yükseköğretimden ve üniversitemizden beklentileri, talep ve önerileri de görüşüldü. Özellikle eğitim-öğretim alanında yapılacak yatırımlara İMEAK DTO’dan destek sözü aldık.”

İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran ise denizcilik sektörünün kalifiye eleman ihtiyacına dikkat çekerek, ÇOMÜ’nün bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini söyledi. Kıran, İMEAK DTO’nun denizcilik sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman yetiştirilmesine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti. Ziyaret, Rektör Erenoğlu’nun İMEAK DTO’ya hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale ÇOMÜ R. Cüneyt Erenoğlu