Plaj Voleybolu Turnuvası başladı

TAKİP ET

Lapseki Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 22. Plaj Voleybolu Turnuvası kura çekiminin ardından başladı.

Lapseki Belediyesi Halk Plajı Voleybol sahasında 3 gün boyunca devam edecek turnuvaya, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen profesyonel ve amatör sporculardan oluşan 19 erkek takımı ve 8 kız takımı katılarak dereceye girmek için mücadele edecek. Saat 11.00 da gerçekleştirilen kura çekiminde konuşma yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Önümüzdeki yıl daha büyük bir turnuva hazırlayacağız, eksiklerimizi tamamlayacağız. Şimdiden tarihine 27-28-29 Temmuz olarak karar verdik. Güzel bir sahada turnuvayı daha da geliştirerek konserlerle destekleyerek yapmak istiyoruz. Yeni saha için çalışmalarımız devam ediyor. Hem voleybol basketbol diğer sporlarda da gençlerimiz talepleri çok yoğun. Her sene üstüne koyarak daha iyi bir turnuva yapacağız” dedi.

İlk defa 1996 yılında düzenlenmeye başlayan Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Türkiye'nin en eski turnuvaları arasında yer alıyor. Birbirinden değerli voleybol oyuncularının katıldığı turnuva bu yıl 22 Temmuz Cuma günü başlayarak, 24 Temmuz akşamı final maçları sonrasında yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

Çanakkale Lapseki Lapseki Belediyesi Eyüp Yılmaz Plaj Voleybolu Turnuvası