Pınar'dan Gökhan'a eleştiri

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar, Çanakkale'de yaşanan su kesintisi nedeniyle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a yüklendi.

Suların kesilmesine ve uzun süre sorunun çözüme kavuşmaması nedeniyle sosyal medyadan eleştirilerde bulunan MHP İl Başkanı Hakan Pınar; “Dün ve bu gün kısmen devam eden su kesintisi konusunda yorum ve değerlendirmeleri büyük bir hayretle okuyorum. Bir köy muhtarımızın yaptığı yada yaptırdığı hatalı ve sorumluluktan uzak sondaj sonrası Barbaros Mah., Dardanos ve Güzelyalı Mücavir alanlarının etkilendiği söylenmekte, Sayın Başkan ve Avanesi büyük bir pişkinlikle sorumluluktan kaçmaktadır. Sorun sıcak bir yaz günü üstelikte hafta sonu suyu kimin ya da nasıl kesilmesine sebep olduğu değil, Şehitler Diyarı Türkiye’nin göz bebeği hatta Truva yılı sebebiyle Dünya Merceğine giren bir Şehrin, bu benzeri altyapı sorunlarına yönelik olarak; oluşabilecek mücbir sebeplerde: Deprem, Sel Baskını, Hatalı Sondaj ve Kazı Çalışması neticesinde oluşacak aksaklıklara yönelik B planının olmayışıdır. En azından Ana Arterlerin alternatif güzergahları olmalı ve sorun giderilinceye kadar Kentin temel ihtiyaçlarının giderileceği yatırımların şimdiye kadar yapılıp bitirilmiş olması gerekir” dedi.

“Konu her ne kadar siyaset üstü olsa da Sayın Başkan PKK’lı Belediyeleri kardeş ilan edip İş Makinaları göndereceğine, Vatanına Milletine sadık Kürt Vatandaşlarımızı tenzih ederek ifade etmek isterim ki yine PKK sevici HDP’ye methiyeler düzeceğine ilgisini ve Enerjisini Yönettiği Şehre vermelidir” diyen Pınar; “Zira bu şehir 5 dönemdir Yerel İktidarı kendisinin de mensubu olduğu CHP’ye vermektedir. Artık Çanakkale’nin evlatları, iktidar değişirse Boğaz’da Rakı Balık yapamayız, sıcak yaz günü kordonda buz gibi bira içmek hayal olur sevdasından vazgeçip Çanakkale’yi Sosyal Dokusuna dokunmadan Kentin dinamikleri ile barışık daha yaşanabilir Şehir haline getirecek Siyasi anlayışları değerlendirmeye almalıdır” şeklinde konuştu.