Peynirin Başkenti Ezine Festivale hazırlanıyor

TAKİP ET

Ezine Belediyesi, 2-4 Mayıs tarihleri arasında Ezine Kapalı Pazaryeri'nde unutulmaz bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gıda Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali, bölgenin tarım ve gıda sektörlerini bir araya getirecek, yenilikleri keşfetme ve iş ağlarını geliştirme imkanı sunacak.

Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, “Uluslararası tescilli Ezine peyniri, zeytini ve Geyikli zeytinyağının merkezi ilçemizde birincisini gerçekleştireceğimiz Ezine Tarım Fuarına tüm hemşerilerimizi bekleriz.” dedi.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, “Gıda Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali'nin kalbi peynirin başkenti Ezine'mizde atacak. İl ve ilçelerimizden gelecek tarım, gıda ve hayvancılık sektörü temsilcileri, üreticilerimiz ve çiftçilerimizin buluşacağı bu festivalimize tüm hemşerilerimiz davetlidir.” diye konuştu.

Festivalde ziyaretçiler, farklı tarım ve gıda ürünlerinin sergilendiği stantlar, hayvancılık sektörüne yönelik ürün ve hizmetlerin tanıtımı, tarım teknolojileri alanındaki gelişmelerin sunumu, lezzetli yöresel tatların tadına bakma imkanı bulacaklar.

Ezine'nin tarımsal potansiyelini ve ürünlerini tanıtmak, üreticileri ve işletmeleri bir araya getirmek ve tarımsal kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu festivale tüm vatandaşların katılımı bekleniyor.

Gıda Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali Ezine Yunus Kızılgüneş Güray Yüksel