Peynir ve Zeytin Fuarı'na Çanakkale damgası

TAKİP ET

Türkiye'deki peynir ve zeytin üreticilerini bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı'nda Çanakkale markaları yoğun ilgi gördü.

İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde peynir ve zeytin severleri ağırladı. Fuarda Anadolu'nun farklı noktalarında üretilen 200 çeşit peynir ve ödüllü zeytinyağları sergilendi. Çanakkale Ticaret Borsası ve Ezine Peynirciler Derneği işbirliğiyle kurulan stantta Çanakkale markaları tanıtıldı. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören stantta, coğrafi işaretli ürünlerden Ezine Peyniri, Bayramiç Zeytinyağı ve Geyikli Zeytinyağları ile zeytin tanıtıldı.

İki Çanakkaleli firmaya ödül

Fuarın 3. gününde gelen ziyaretçilere Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyesi Nazmi Tok ve Ezine Peynirciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ev sahipliği yaptı. Fuar kapsamında düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Yarışması ödül töreninde Çanakkale Ticaret Borsası üyelerinden Doğruluk Ezine firması ve Darvari Ottoman firması ödül almaya layık görüldü. Kalitelerini tescilleten firmaların ödüllendirildiği bu yarışmada kalite standartlarından ödün vermediğini ispatlayan firmaları, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Çanakkale standında firmalar tarafından sergilenen ve hediye edilen ürünler ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuarın son gününde Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Üyesi Anıl Kahraman, gelen ziyaretçilere ev sahipliğinde bulundu.

Çanakkale İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı Çanakkale Ticaret Borsası