Özacar; "Gelibolulu sporcumuzun hep yanında olacağız"

TAKİP ET

Türkiye'yi 2024 Paris Olimpiyatları'nda temsil etmeye hak kazanan Gelibolulu sporcu Ulaş Berkim Tümer, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Almanya Berlin'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Klasik Yay Erkek Mili Takımı'nda yer alarak ülkemizi 2024 Paris Olimpiyatları'nda temsil etmeye hak kazanan Gelibolulu sporcu Ulaş Berkim Tümer, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret etti. Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir ve desteğiyle hep yanlarında olan ailesinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Özacar, Gelibolulu sporcu Ulaş Berkim Tümer’e başarılarının devamını diledi.

Başkan Özacar; “Gelibolulu sporcumuzun hep yanında olacağız. Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Klasik Yay Erkek Mili Takımı'nda ülkemizi Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ile birlikte temsil eden, kurumumuz Zabıta Müdürü Murat Baki Tümer'in oğlu Ulaş Berkim Tümer'e 2024 Paris Olimpiyatları'nda başarıların devamını diliyorum. Üzerinde büyük emeği bulunan Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir ile desteğiyle hep yanlarında olan ailesini de ayrıca kutluyorum” dedi.

Ulaş Berkim Tümer Gelibolu M. Mustafa Özacar