OLIVER Erasmus Projesi toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB), Portekiz Coimbra Politeknik Enstitüsü iş birliği ile düzenlenen OLIVER Erasmus+ Projesi toplantısı ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, üniversite sanayi işbirliğine önem verdiklerini ve öğrencileri sanayi ile buluşturmak istediklerini belirti.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok, “Ülkemiz zeytin bakımından oldukça önemli bir konuma sahip ve ülkemizde ise Çanakkale önemli bir konumda. Ama bizler İspanya vb. ülkelere göre pazarlamada iyi değiliz. Bu nedenle bu proje bizlere eksiklerimizi göstermede de yardımcı oldu. Pazarlama konusunda iyi olmama sebeplerimizden biri markalaşma konusunda olan eksiklerimiz. Bu eksikliklerin giderilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Çanakkale’de tesislerimiz ve fabrikalarımız mevcut. Bu noktada üniversite- sanayi iş birliğine önem veriyor ve öğrencilerimizi sanayiyle buluşturmak istiyoruz” dedi.

Altınok, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak proje çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.




Alper Altınok Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ÇOMÜ Oliver Erasmus Projesi