Öğretmenler Günü kutlandı

TAKİP ET

Çanakkale'de 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik programı ile kutlandı. İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesinin ardından, Vahit Tuna Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Bin Yıllık Yoklama” isimli gösteri izlendi.

Öğretmenler Günü kutlama programında Vali İlhami Aktaş tarafından emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. Programda ayrıca Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen “Öğretmen Olmak” konulu, Öğretmenler Arası Deneme Yazma Yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesinin ardından Öğretmenler Günü etkinliği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Öğretmenler Günü Çanakkale