Mutluay ÇEMLİS-DER'i ziyaret etti

TAKİP ET

CHP'den Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan M. İrfan Mutluay, beraberindeki ekip arkadaşları ile ÇEMLİS-DER'e ziyaret etti.

Mutluay, yaptığı ziyaretteki konuşmasında ve sorulan sorular üzerine “Kentlimiz ve CHP’lilerin iradesinin, demokrasinin işlemesi ve ön seçimden yana” olduğunu dile getirdi.

Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Çanakkale Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi aday adaylarından oluşan ziyaretçileri, ÇEMLİS-DER Başkanı Ahmet Özel ile birlikte yönetim kurulu, derneğin önceki dönem başkanları, derneğin kurullarının üyeleri ve dernek üyeleri karşıladılar. Ziyarette, belediye ve il genel meclisi aday adayları tanıtılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve dernek üyelerimizin soruları yanıtlandı.

Dernek Başkanı Ahmet Özel, misafirlere derneğimizi tanıttı, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Özel, Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde ilimizdeki STK’lara ilgi ve hassasiyeti ölçüsünde derneğimize de verdikleri destekler için kendisine teşekkür etti. İrfan Mutluay’ın her zaman nezaket ölçüsündeki dinamik, iş bitirme ve sorun çözme yeteneğini gördük, ekibiyle birlikte bundan sonraki süreçte belediye başkanlık yarışında Mutluay’a ve Belediye ve İl Genel Meclisi ekibine başarılar diliyorum diyerek gelenleri selamladı.

M. İrfan Mutluay, projeleri hakkında bilgi verirken konuşmasını, “Gerçek anlamda katkı da bulunabilecek bir anlayışla bu kenti yönetmek istiyoruz. Sadece medya, Kent Konseyi, STK’lar, meslek örgütleri değil, adaylık konuşmamda da söylediğim gibi, muhtarlar, kentin en uç noktasında bulunan apartman görevlileriyle, mahalle bakkallarıyla, fahri müfettişler tayin ederek, bu kentin yönetimine katkıda bulunmalarını, sorun analizi yapmalarını ve buradan yola çıkarak kentin ihtiyaçlarını belirleyip, hem bütçemizi hem stratejik planımızı hem de yatırımlarımızı önceleyerek, bütçe olanaklarımız ölçüsünde hayata geçirmeyi planlıyoruz” sözleriyle sürdürdü.

Dijital Park projesi hakkında da bilgi veren Mutluay, Dijital Parka gelen misafirlerimiz, kare kod okutularak, kentin destinasyon rotalarını, ne arıyorlarsa müzelerden yeme içme mekanlarına kadar, görme imkanları olacak, esnafımız için çok önemli görüyoruz. Kentteki konaklama sürelerini uzatmak istediklerini, ön çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Mutluay; “Çanakkale, farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış yüzlerce, binlerce yıllık izlerin bulunduğu topraklarda tarım, turizm, kültür ve eğitim kenti ama sanat yönünden de Çanakkale’nin önemli bir kent olmasını sürdürmek istiyoruz. “Vefa ve güven sloganıyla yola çıktım” diyerek, “Ben önseçimle sandıktan çıkmak istiyorum” bu nedenle önseçim kentlimizin ve CHP’lilerin iradesinin ve beklentisinin böyle olduğunu söyledi. Mutluay, “Güven çok önemli, hemşerilerimizin bize güvendiklerinin görüyorum. Çanakkale barışın ve özgürlüklerin kenti kimliğini ve ruhunu sonuna kadar koruyacaktır, sakin şehir özelliğini korumalıdır. Bununla birlikte de kent kendi dokusuna uygun, kendi değerlerine uygun geçmişte olduğu gibi tarıma dayalı sanayisini ve turizmini güçlendirerek kente de istihdam ve refahı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Mutluay; “Partililerimize, kentlimize de mesajım; Bizlere güvensinler, bana ve arkadaşlarıma güvensinler, bilgimiz ve birikimlerimiz ile kentimizdeki Belediye Başkanlık görevine hazırım, bu süreçin tamamlanması ve demokrasiye uygunluğu adına ön seçim olmalı, kentlimiz önseçim istiyor, partililerimiz de ön seçim talebin de bulunsunlar, onların da desteklerini istiyorum” dedi.

M. İrfan Mutluay, meslek lisesi mezunlarının her sektörde kendilerine yer bulduğunu, aday adayı arkadaşlarımızın arasında endüstri meslek lisesi mezunları ve hatta ÇEMLİS-DER üyeleri var, kent hepimizin. Bu program için salonu dolduran meslek liselilere, dernek üyelerine ve burada buluşmamıza fırsat sağlayan Dernek Başkanı Ahmet Özel’e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Ahmet Özel, Çanakkale Belediye Başkanlık yarışında M.İrfan Mutluay’a ve Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday adaylarının, samimi ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek başarılar diledi.

İrfan Mutluay Ahmet Özel ÇEMLİS-DER