MÜSİAD Çanakkale Şubesinin 5. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası salonunda gerçekleşen toplantıya; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yatırım Planlama ve Geliştirme Üst Kurul Başkanı Burhan Özdemir, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Naim Makas, belediye başkanları ve iş insanları katıldı.
5. Olağan Genel Kurulu toplantısı Kuranı Kerim Tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
MÜSİAD Çanakkale Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulunda MÜSİAD tarafından hazırlanan sinevizyonun izlenmesinin ardından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Mutlu: “Malumunuz olduğu üzere 2020 zorlu bir yıl olarak geride kaldı. Pandeminin doğurmuş olduğu koşullar, ekonominin seyrini global ölçekte şekillendirmiş olduğu gibi ülkemizde ve Çanakkale’mizde de tesirli oldu. Malumunuz Çanakkale’miz birçok yönden güçlü ve gözde bir şehir. Sahip olduğu tabii güzellikler ve tarihi miras sebebiyle turizm, ülkemizin önemli üreticilerine ev sahipliği yapması nedeniyle sanayi, stratejik coğrafi konumu itibariyle lojistik, bereketli toprakları ve iklimi sebebiyle tarım-hayvancılık alanlarında önemli bir gücümüz ve de potansiyelimiz mevcut. MÜSİAD Çanakkale Şubesi olarak, derneğimizin ortak ilke ve değerleri çerçevesinde buluştuğumuz paydaşlarımız ve üyelerimiz ile bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor, bu dayanışma ruhunun bereketinin ülkemizin ve bölgemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkı sağlamasını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan açılış konuşmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve MÜSİAD Yatırım Planlama ve Geliştirme Üst Kurul Başkanı Burhan Özdemir tarafından birer konuşma yapıldı.
Konuşmaların ardından yapılan genel kurul toplantısında Şerif Mutlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şubesinin başkanı oldu.
Vali İlhami Aktaş, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.





çanakkale bülent turan jülide iskenderoğlu vali ilhami aktaş müsiad