Murat Kökçak tekrar sahalarda

TAKİP ET

Çanakkale'de uzun yıllar inşaat sektöründe çalışan ve kentte birçok değerli binalar kazandıran Müteahhit Murat Kökçak, Miracle Proje Danışmanlığı İnşaat Ltd. Şti'i kurarak tekrar sahalara döndü.

Çanakkale ve çeşitli illerde inşaat projesi gerçekleştiren Murat Kökçak, bazı sağlık sorunları ve pandemi süreci ile projelerine ara vermişti. Kökçak bu aranın ardından Miracle Proje Danışmanlığı İnşaat Ltd. Şti.’i kurarak sektöre tekrar adım attı.

Miracle Proje Danışmanlığı İnşaat Ltd. Şti. Sahibi Müteahhit Murat Kökçak, Çanakkale’de ofisimizi kurduk, şimdi profesyonel bir ekiple yeniden başlıyoruz dedi.

Kökçak, “Miracle Proje Danışmanlığı İnşaat Ltd. Şti. olarak inşaat sektöründeki yüksek standartlarda işler yaparak müşteri memnuniyetini en öncelikli hedefi olarak belirlemekte ve topluma katkıda bulunmak istiyoruz. Firmaya olan güvenin artması ile gelecekte de başarılı projelere imza atacağız. Firma olarak yüksek standartlarda inşaat işleri yapmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmekteyiz. Ayrıca çevreye duyarlı bir şekilde çalışarak, inşaat faaliyetleri sırasında doğal kaynakları koruyarak sürdürülebilirliğe katkıda bulunacağız.” dedi.

Murat Kökçak Miracle Proje Danışmanlığı İnşaat İnşaat Miracle Proje Arazi Yapı müteahhit