"Misafirleri Bozcaada'ya bekliyoruz"

TAKİP ET

Bozcaada ilçesinde hizmet veren işletmeler, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

23 Nisan tarihinde çoğu işletmenin faaliyete başlayacağı Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) Başkanı Erkan Yavuz, bu sene 23 Nisan'da çoğu işletmenin faaliyete başlayacağını ve güzel bir sezon beklediklerini söyledi. Başkan Yavuz; “Artan maliyetler işletmelerimizi zorlayacaktır ancak yine öncelikli tercih yerlerinden biri Bozcaada olacaktır. Sezon hazırlıklarımız bütün işletmelerimizde tam gaz devam ediyor. Bu sene 23 Nisan'da işletmelerimizin çoğu faaliyete başlıyor. Güzel bir sezon bekliyoruz. Yeni sezonda da tüm misafirleri Bozcaada'ya bekliyoruz” dedi.
Restoran işleten Nazmi Erbatur ise; “Pandemide 2 yıl kışları kapalıydık ve haziran ayında gecikmeli açılıyorduk. Bu sezonun güzel geçeceğini düşünüyorum. İnsanlar 2 yıldır evlerde kapalı, sıkıldılar. Bu yüzden bayram tatili ile birlikte sezonun başlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
 

Çanakkale Bozcaada turizm Erkan Yavuz