MHP heyetinden Lapseki turu

TAKİP ET

MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Sıtkı Keçeci ve Nahit Özkan Lapseki ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlardan destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ile birlikte Lapseki’de bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştiren MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Sıtkı Keçeci ve Nahit Özkan, İlyasköy’de düzenlenen iftar programına katıldı. Lapseki’de esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Çanakkale Adayları Sıtkı Keçeci ve Nahit Özkan, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Ziyaretlere ilişkin bilgi veren MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “Lapseki Gökköy Köyümüzü ziyaret ederek, hayırlı Ramazanlar dileklerimizi ilettik. Desteklerini istedik. Gökköy’lü Hemşerilerimize teşekkür ederiz. İlyasköy iftarına katılarak oruçlarımızı açtık. Allah kabul etsin. İlyasköy Muhtarımız Sn Ahmet Dalaklı’ya ve İlyasköylü hemşerilerimize teşekkür ederiz. Lapseki çarşı esnafımızı ziyaret ederek, kıymetli vatandaşlarımıza ve değerli esnaflarımıza hayırlı Ramazanlar dileklerimizi ilettik. Ayrıca Lapseki pazarını ziyaret ederek, kıymetli vatandaşlarımıza ve değerli esnaflarımıza hayırlı Ramazanlar dileklerimizi ilettik. Lapseki Muhtarlar Derneğimizi ziyaret ederek, kıymetli Muhtarlarımız ile istişare edip, hayırlı Ramazanlar dileklerimizi ilettik. Dernek Başkanımız Mehdi Arıcı’ ya ve tüm muhtarlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Ziyaretlerde hemşehrilerimizden destek istedik” dedi.

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Sıtkı Keçeci Nahit Özkan Lapseki